Известие

Collapse
No announcement yet.

Има аларма - няма аларма + аудио и автопилотски въпрос.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колеги, не успях да намеря точно това което търся, но е свързано с централно и аларма, така че реших да не пускам нова тема.

Имам работещ ключ с аларма, която мисля че е фабрична. Единствения проблем ми е, че имам само един ключ. Бих искал да имам резервен. Ходих до специализиран ключар и казаха, че ако алармата била фабрична, само от завода могат да ми направят работещ ключ. Някой имал ли е подобна ситуация и има ли по евтино решение?
    2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
    ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
    sigpic

Comment

Колеги я дяйте малко повече инфо за BOSE-то че и аз нещо съм решил да слагам.Откъде мога да купя целия комплект,от някоя разглобена ли,какви пари е горе долу и лесно ли се присажда?

Comment

Мен ме интересува за фейслифта, как да позная дали е с HI-FI Audio?
        1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщение
          Мен ме интересува за фейслифта, как да позная дали е с HI-FI Audio?
          Ако го има допълнителния усилвател в багажника вляво и говорители под задната кора.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Не знам къде да го търся точно този усилвател, на задната кора има два говорителя но това не ми се струва много Hi-Fi.
            1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщение
              Не знам къде да го търся точно този усилвател, на задната кора има два говорителя но това не ми се струва много Hi-Fi.
              Усилвателят е монтиран над акумулатора, cd-чейнджера и навигацията:

Освен това, когато колата е оборудвана с него, на ICS-а има допълнителни менюта за DSP настройките:

Last edited by ecotronic; d.m.y г., 12:09.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

И аз да питам тука да не отварям нова тема моята няма нави и чейнджър но е с 6 колони има две и отзад каква е уредбата?
                Алфа 166 2.4 JTD

Comment

Имаш ли усилвател над акумулатора? На ICS-a илиза ли ти DSP менюто?

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                    Имаш ли усилвател над акумулатора? На ICS-a илиза ли ти DSP менюто?
                    Няма но свирят и шесте колони.
                    Алфа 166 2.4 JTD

Comment

Може да има някъде монтиран допълнителен усилвател. Той вероятно е за говорителите под задната кора. Ако не свирят много силно, няма да се учудя, ако някой ги е свързал към ICS - а и без отделен усилвател.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

Днес ще ги видя по обстойно но свири доста силно колата а имат и по една пищялка.
                        Алфа 166 2.4 JTD

Comment

На всички във вратите има по една пищялка
                          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Working...
                          X